Everyday Minerals

Glömde berätta att man får en hel gratis kit från EM. Man får välja mellan att få 3 rouge's, 5 foundation's eller 3 ögonskuggor. Det enda man betalar är portot (ca 35 kr).



Bild lånad av Minerals Mate

F*ck ID

Blev ingen ID borste för denna gång, beställde två test mineral foundations och en borste från EM. Fast är sjukt intresserad utav en av Diors borstar här i Kicks.

Köpte bara en vanlig tunika från JC, eller ah.. bytte ut min vita tunika till en svart (den vita var genomskinlig, inte direkt fint ).
Aja, ska plugga nu inför nationella som vi har imorgon i engelska.. 




Shhh... It's a beauty Secret

Foundation, shading och highlighting är grunden i all makeup, den som säger någon annat ljuger, eller vet helt enkelt inte bättre! Här tänkte jag visa dig lite tips, på hur man bäst använder sig av shading och vilka verktyg man ska använda.

Shading: Shading använder du för att markera, det kan vara att framhäva kindben, göra att näsan ser kortare, smalare eller rakare ut. Du kan förvilla bort en liten dubbelhaka och samtidigt markera din käklinje, eller så kan du få din panna att se mindre ut. Möjligheterna är många, och det är ditt ansikte som styr vad du vill framhäva eller förändra.

Highlighting: Highlighting använder du för att framhäva. Detta skapar ett djup i anisktet. En higlighter kan vara skimmrande, men det behöver den inte nödvändigtvis vara, det kan istället vara tex en ljusreflekterande concealer, ett vanligt täckstift i ljusare nyans än din foundation, eller en ögonskugga, allt handlar om vad hu har tillgänligt. Använd din kreativitet! En bra sak att tänka på om man använder en skimmrande higlighter är att använda ytterst lite, och bara på det ställen man vill framhäva, annars får man en glansig look, som lätt ser flottig ut.



Dresscode



Halsduk från H&M
Tröja från Gina tricot
Leggins från H&M
Skor från (Converse) från Junkyard.se


11:30

Börjar min lektion strax, tråååk.
Sedan kilar jag ner till stan och köper en sådan ID kabuki borste, hoppas bara den inte är kass.
Läste runt i internet att den (sög) men endå var den bra?
Hade Kicks Kabuki borste innan men den är så ... mini och fäller sjukt mycket.
men aja, gotta go now .. hörs!


























nu räcker det.

Åker iväg den 21 dec och kommer tillbaka den 10 jan. Semester!
Skolan tar så mycket plats i ens vardag..
Har massvis med inlämningar nu innan lovet, stress...



saknar mitt ljusbruna hår..

Shoeholic

Var i Skopunkten och hittade ett par sjukt snygga skor, ett ''I must have''.
Fast klacken är 10 cm, får lära mig gå i dem först haha.




399 kr

As.casual

Rena cirkus i stan, alla knuffades för hinna till sina affärer. Köpa julklappar såklart, men ..  det är inte ens december än?

lite kläder från H&M som skulle passa som vardagskläder, I want..



I.D Bare minerals

Hm, känns som alla köper I.D nu för tiden. Är det så speciellt?
Hämtade ett par tester och blev chockad först. Det satt perfekt, hållde hela dagen och kändes som att jag inte hade någon foundation alls på mig. Var tvungen att beställa en I.D Medium tan och en sån där kabuki borste. Beställde också från EveryDay Mineral, så det blir en rapport senare efter jag testat båda.
Vad tycker du om I.D?/Använder du I.D?







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0